SIAPA SAYA

Hai, nama saya Raja Norfadhilah binti Raja Hassan dilahirkan di Kuala Lumpur. Saya adalah anak ke 4 daripada 6 orang adik beradik. Boleh panggil Ila je.

Ila mempunyai 3 orang anak iaitu Khalisya Qaisara (9 tahun) , Aisyah Adelia (5 tahun) dan Muhammad Yusuf (1 tahun)

Dulunya belajar dalam bidang Kejuruteraan Awam di Sekolah Menengah Teknik Seri Iskandar dan kemudian di Matrikulasi Pendidikan Malaysia. Lepastu kat Universiti Malaya dalam bidang Ukur Bahan.

Pengalaman kerja banyak mematangkan diri sendiri yang time tu bermula dengan kerja sebagai QS di Contractor Firm adala dekat 3 tahun, lepas tu sebagai Penolong Pengarah Ukur Bahan di UiTM Shah Alam selama 5 tahun then ambil keputusan untuk terjun ke bidang sekarang nie.

Starting macam mana ble terjebak dalam business sekarangnie asalnya secara sambilan je. Masa tu masih bekerja kat UiTM Shah Alam. Bulan ke 5 join Coway sambil bekerja, Ila decide untuk resign dan fokus dengan kerjaya sepenuh masa sebagai Agen Jualan Coway pada 15/05/15 dan Bermula Jan 2017, telah dilantik sebagai Pengurus Pasukan Coway Malaysia.

Blog nie, Ila jadikan sebagai medium untuk mencurahkan idea, bersilaturrahim dan berkongsi info-info yang memotivasikan. Terima kasih pada semua yang sudi singgah ke blog ini. Semoga perkongsian Ila kat sini menjadi manfaat untuk kita semua tau !!